PROJECTONTWIKKELING

Naast de bouw van appartementen en woningen kan je bij Vanderostyne Consruct ook terecht voor projectbouw.

Heeft u een stuk bouwgrond, een pand of ander vastgoed te koop? Vanderostyne Construct koopt, (ver)bouwt en verkoopt. Aarzel dan niet om met ons aan tafel te zitten.

Vanderostyne Construct bouwt ook totaalconcepten, woningen van A tot Z waarbij alles voor u geregeld wordt van de grootste tot de kleinste details, niets wordt aan het toeval overgelaten.

Investeren in vastgoed, een zekerheid voor later.

Door de vergrijzing zijn alsmaar meer mensen op zoek naar een kwalitatieve huurwoning. 

Iets dat mogelijkheden schept voor zij die investeren in vastgoed. 

Daarbovenop biedt investeren in vastgoed een zekerheid voor later. Want wat er ook gebeurt, u heeft steeds iets tastbaars in handen. Het is een stabiliteit die zowel investeerders als kleinere gezinnen geruststelt. 

Naast deze zekerheid is investeren in vastgoed ook een ideale belegging. 

In tegenstelling tot andere beleggingen brengt beleggen in vastgoed nog steeds het meeste op.  Spaarboekjes stellen niets meer voor, aandelen kelderen, … maar vastgoed blijft een mooi rendement opleveren. 

 

Je hebt niet alleen de (meer)waarde van de woning zelf, er zijn ook nog de huurinkomsten die deze belegging zo interessant maken. 

 
 
Vraag uw offerte aan
Persoonlijke service en kwaliteit zijn de norm bij Vanderostyne Construct. Heb je bouwplannen? Vraag dan zeker hieronder uw vrijblijvende offerte aan of maak een afspraak om de plannen te bespreken.
Click or drag a file to this area to upload.
Previous Next
Close
Test Caption
Test Description goes like this